Prenumeration på strumpor

Tänk vilken fin gest att ge bort en present som innebär att man inte bara får en överraskning i brevlådan, utan en varje månad i flera månader. Självklart något man också kan unna sig själv. Genom vår prenumeration på strumpor väljer du storlek på strumporna, antal par/ månad samt i hur många månader vi ska skicka nya sockar. Betalning görs endast vid beställningen, så du behöver inte hålla koll på framtida inbetalningar. 

 
 

Vi på Strumphuset skickar sedan nya par varje månad till dig eller till den du valt att ge denna prenumeration till. En månad kan det vara enfärgade, svarta neutrala strumpor och nästa kanske vi skickar några med mönster. Alltid damsockor såklart om det är vad man valt. 

 • Herrstrumpor
 • Damstrumpor

Aktiva filter

 • Prenumeration...

  447,00 kr

  Här finns möjlighet att prenumerera på herrstrumpor vit. Att alltid ha hela och fräscha strumpor och kompletta par i strumplådan är en lättnad och lyx du kan skämma bort någon med. Eller varför inte dig själv. Skickas 3 pack varje månad.

  Skulle ni vilja ha faktura och betala varje månad kan ni skicka ett mail på info@strumphuset.se

 • Prenumeration...

  447,00 kr

  Här finns möjlighet att prenumerera på herrstrumpor Grå. Att alltid ha hela och fräscha strumpor och kompletta par i strumplådan är en lättnad och lyx du kan skämma bort någon med. Eller varför inte dig själv. Skickas 3 pack varje månad.

  Skulle ni vilja ha faktura och betala varje månad kan ni skicka ett mail på info@strumphuset.se

 • Prenumeration Damstrumpor

  220,00 kr

  Tänk vilken fin gest att ge bort en present som innebär att man inte bara får en överraskning i brevlådan, utan en varje månad i flera månader. Självklart något man också kan unna sig själv. 

 • Prenumation Herrstrumpor

  220,00 kr

  Här finns möjlighet att prenumerera på herrstrumpor. Att alltid ha hela och fräscha strumpor och kompletta par i strumplådan är en lättnad och lyx du kan skämma bort någon med. Eller varför inte dig själv.