Morsdag

Morsdag

Morsdag

Aktiva filter

 • Prenumeration Damstrumpor

  220,00 kr

  Tänk vilken fin gest att ge bort en present som innebär att man inte bara får en överraskning i brevlådan, utan en varje månad i flera månader. Självklart något man också kan unna sig själv. 

 • Tagsocks hjärta

  119,00 kr

  Tagsocks hjärta - En snygg, stilig och superskön strumpa med svarta och grå ränder och ett fint hjärta under foten. Den stilrena kombinationen av svart, grå och röd ger en strumpa som passar vid alla tillfällen. Jättesnygga till både kjol, jeans och chinos. Bambustrumporna är av finaste kvalité och passform. Strumporna passar både dam och herr.

 • Presentbox Ogene...

  399,00 kr

  De här färgglada och lyxiga bambustrumporna fyller din dag med positiv energi! De är hållbara, bekväma, snygga och unikt afrocentriska. Tillverkade av ekologisk bambu är de lika snälla mot dina fötter som mot vår miljö.

 • Svensk Husman strumpor...

  299,00 kr

  3-sorters Fika strumpor med tillhörande "bok"  en historia till varje strumpa/bakverk boken är på engelska det är även lådans undersida

  Otroligt sköna strumpor du inte får missa! Strumporna kommer i en vacker och söt liten presentbox. Du får strumpor av hög kvalité från Oss som både kan användas till vardags som till fest.

  perfekt present till den som bor utanför Sverige som i allt är samlat i en och samma box !

 • Svensk husman socks...

  99,00 kr

  Svensk husmansocks kanelbulle även kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början.

  Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

  Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.

  Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006. Strumpor som är sköna och har bra kvalité, som passar till hela familjen.

   

 • Svensk husman...

  99,00 kr

  Svensk husman Dammsugaren, även kallad punschrulle eller Arraksrulle är ett litet avlångt bakverk med ett hölje av marsipan.Strumporna passar bra till hela familjen.

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  The doctor recommends - Compression grey random stripes. Grå, randiga knästödstrumpor från svenska The doctor recommends.