Alla hjärtans dag

Aktiva filter

 • Tagsocks Sneaker Heart

  86,50 kr 99,00 kr

  Snygg klassisk sneakerstrumpa med mönster i svart,grå och röd. Tag Socks sneakerstrumpor är omtyckta för sina härliga kvalité och tvättäkta färger. De unika strumporna är gjorda av bambu och den bästa handplockade bomull. Strumporna är av högsta kvalité och passform.

 • Velont stödstrumpa...

  136,50 kr 149,00 kr

  Snygga och bekväma stödstrumpor med massor av hjärtan i olika färger. Kompressionsstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation. Velont kompressionsstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass. Varför inte ge bort till någon du tycker om.

 • Tagsocks Heart

  106,50 kr 119,00 kr

  Tagsocks Heart - En snygg, stilig och superskön herr och damstrumpa med svarta och grå ränder med ett fint  rött hjärtan under foten. Den stilrena kombinationen av svart, grå och röd ger en strumpa som passar vid alla tillfällen. Jättesnygga till både kjol, jeans och chinos. Bambustrumporna är av finaste kvalité och passform. Strumporna passar både dam och herr.Varför inte ge bort Tagsocks hjärta till någon du tycker om.