• -5,00 kr
kanelbullar kanelsnurra strumpor
  • Svensk husman socks Kanelbulle
  • kanelbullar kanelsnurra strumpor

Svensk husman socks Kanelbulle

99,00 kr
94,00 kr Spara 5,00 kr
Inkl. moms

Svensk husman socks kanelbulle även kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början. Lyxiga och snygga kanel strumpa i blått och gult med kanelbullar.

Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.

Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006. Strumpor som är sköna och har bra kvalité, som passar till hela familjen.

Storlek
Antal
Produkten finns med andra alternativ

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om Svensk husman socks Kanelbulle

Svensk husman socks Kanelbulle även kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början.

Lyxig och snygga kanel strumpa i blått och gult med kanelbullar. Bomull är ett utmärkt material för din vardagsstrumpaDet är även hållbart, lättskött och formar sig perfekt efter din fot. Strumporna finns i flera olika storlekar.

Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen. Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006.

Svensk Husman socks uppvakta landets maträtter med olika traditioner och den svenska fikan med häftiga och coola motiv på sina strumpor. 

  • Färger: Blå, Brun, Gul, Vit
  • 80% Bomull 17% Polyamid 3% Elastastane

Recept på Leilas bullar  eller kanske dessa kanelsnäckor

 Följ oss gärna på Instagram och Facebook.

SH340000

Datablad

Material
80% Bomull 17% Polyamide, 3% Elastane
Typ
Kanelbulle
Maskintvätt
40°
Färger
Blå, Brun, Gul, Vit
Genus
Unisex

Särskilda referenser

ean13
7394123029080