• -5,00 kr
kanelbullar kanelsnurra strumpor
 • Lyxiga och snygga kanel strumpa i blått och gult med kanelbullar.
 • kanelbullar kanelsnurra strumpor

Svensk husman socks Kanelbulle

99,00 kr
94,00 kr Spara 5,00 kr
Inkl. moms

Svensk husman socks kanelbulle även kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början. Lyxiga och snygga kanel strumpa i blått och gult med kanelbullar.

Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.

Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006. Strumpor som är sköna och har bra kvalité, som passar till hela familjen.

Storlek
Antal
I Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om Svensk Husman - Kanelbulle

Svensk husman kanelbulle  är en lyxiga och snygga kanelstrumpa i blått, brunt, vit och gult med ett mönster av kanelbullar.Långt skaft som är lyxigt att ha på sig. Blåa med gul topp och häl med motiv av vackra kanelbullar.

Bomull av bra kvalite

Strumporna har en bomullsblandning av bomull,nylon och spandex. Sockorna har många bra egenskaper som stark,slittålig, följsam. Dessutom är de roliga och snygga att på sig. Vill du läsa mer om material kan du läsa det här.

Oeko-Tex

Oeko-Tex®-märkningen tilldelas efter en teknisk expertgranskning av fallet, en granskning av tillverkningsprocessen och ett flertal kontroll provningar. Den garanterar att inga giftiga föroreningar eller skadliga cancerframkallande ämnen finns i produkten, vilket gör den säker för konsumenten.

Svensk husman socks AB

Svensk Husman hyllar landets unika maträtter, traditioner & den svenska fikan via roliga plagg som tar dig på resan genom den svenska kulturen.

Svensk Husman socks hyllar landets unika maträtter,traditioner & den svenska fikan via roliga plagg som tar dig på resan genom den svenska kulturen. Oavsett vad man föredrar är rätt alternativ för dig hos Svensk Husman. Lyxiga, roliga strumpor och snygga strumpor som förgyller din vardag. Det finns många olika motiv som tunnbrödsrulle, kanelbulle, semla och många andra sorter.

Historia

kanelbullen sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt vanligare i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.kanelbullens dag instiftades den 4 oktober 1999 av Kaeth Gardestedt, vid tidpunkten projektansvarig vid Hembakningsrådet. Syftet med dagen är att uppmärksamma bull traditionen som finns i Sverige, med särskilt fokus på kanelbullen, samt att öka intresset för hembakningen.

Bakning

kanellbullarna  är gjord på en god deg som man kavlar ut och sedan breder ut en smet på bestående av smör, socker och kanel innan den rullas ihop i olika former. Skärs i bitar och sätts in i ugnen i cirka 10 minuter för att till sist garneras med pärlsocker eller annan valfri topping. Kolla gärna in här om tips på goda bullar

 • Bomull
 • Svensk husman socks
 • Svensk design
 • Färgglad
 • Roliga strumpor
 • Kanelbulle,Kanelsnäcka
 • Blå, Brun, Gul, Vit
 • Långt skaft
 • Lyxiga
 • Unisex

Är ni intresserade av andra strumpor kan ni kolla vårt sortiment av stödstrumpor här. Glöm inte bort att följa oss på sociala medier så att ni får de senaste nyheterna.

SH340000

Datablad

Material
80% Bomull 17% Polyamide, 3% Elastane
Typ
Kanelbulle
Maskintvätt
40°
Färger
Blå, Brun, Gul, Vit
Genus
Unisex
Mönster
Kanelbulle

Särskilda referenser

ean13
7350121010109

Du kanske också gillar