• -5,00 kr

Svensk husman strumpor Lussekatter

99,00 kr
94,00 kr Spara 5,00 kr
Inkl. moms

Svensk husman strumpor Lussekatter. När du traskar runt i dessa härliga julstrumpor kan ingen aaana vilken julafton du döljer i skorna! Störtsköna strumpor som är ett måste för dig som vill köra all-in med julklädsel på julfesten eller julafton.

Lussekatterna bakas ut i en mängd olika former, den vanligaste formen; Julgalten vars formspråk påminner om ett ”S” där ändarna rullas ihop var för sig. I vardera ihoprullning placeras vars it russin som sista detalj.

Storlek
Antal
Slut i Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om Svensk husman strumpor Lussekatter

När du traskar runt i dessa härliga julstrumporna kan ingen aaana vilken julafton du döljer i skorna! Störtsköna strumpor som är ett måste för dig som vill köra all-in med julklädsel på julfesten eller julafton bakas ut i en mängd olika former, den vanligaste formen; Julgalten vars formspråk påminner om ett ”S” där ändarna rullas ihop var för sig. I vardera ihoprullning placeras varit russin som sista detalj.Svensk husman socks uppvaktar landets maträtter med olika traditioner och den svenska fika och dessutom så har strumporna häftiga motiv.Bomull är ett utmärkt  val av material för din strumpor.Det är hållbart,lättskött och formar sig perfekt efter din fot.

  • Unisex
  • Färger: Röd, Grön, Gul, Orange
  • Mönster: Lussebullen
  • Svensk designade

80% Bomull 17% Polyamid 3% Elastan

Tillverkare:

SH340005

Datablad

Material
80% Bomull 17% Polyamide, 3% Elastane
Typ
Mönstrade
Maskintvätt
40°
Färger
Röd, Gul, Grön, Orange

Särskilda referenser

ean13
739412303707