Sköna mönstrade herr och damstrumpor med  rött hjärta i färgerna rött, grått, svart. Snabba leverans online strumphuset
  • Sköna mönstrade herr och damstrumpor med  rött hjärta i färgerna rött, grått, svart. Snabba leverans online strumphuset

Tagsocks Heart

119,00 kr
Inkl. moms

Tagsocks Heart - En snygg, stilig och superskön herr och damstrumpa med svarta och grå ränder med ett fint  rött hjärtan under foten. Den stilrena kombinationen av svart, grå och röd ger en strumpa som passar vid alla tillfällen. Jättesnygga till både kjol, jeans och chinos. Bambustrumporna är av finaste kvalité och passform. Strumporna passar både dam och herr.Varför inte ge bort Tagsocks hjärta till någon du tycker om.

Storlek
Antal
I Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om Tagsocks Heart

Tagsocks Heart, En snygg, stilig och superskön strumpa svarta och grå ränder och ett fint rött hjärta under foten. Den stilrena kombinationen av svart, grå och röd ger en strumpa som passar vid alla tillfällen. Jättesnygga till både kjol, jeans och chinos.

Bambustrumporna är av finaste och bästa kvalité och strumporna sitter perfekt på din fot. Strumporna passar både dam och herr. Varför inte ge bort Tagsocks hearts till någon du tycker om sockar.

Tag socks är ett Svensk designföretag med inriktning på snygga sockar som kommer från Norrköping.Varför ska du handla strumpor från Tagsocks? Bra kvalite och snygg design med olika modeller. Alla ska känna igen strumpor från Tagsocks.

Vill du se andra produkter produkter från Tag socks här eller kanske dessa strumpor passa bättre.

Följ oss gärna på Facebook och instagram så ni inte missar nya uppdateringar från strumphuset.

TE_HE_006

Datablad

Material
50% Bambu 28% Bomull 20%Polyamid 2%Elastan
Frame Size
Bambu
Typ
Hjärta
Typ
Mönstrade

Särskilda referenser

ean13
7350101272848
mpn
TE_HE_006

Du kanske också gillar