Sköna mönstrade herr och damstrumpor med  rött hjärta i färgerna rött, grått, svart. Snabba leverans online strumphuset
  • Sköna mönstrade herr och damstrumpor med  rött hjärta i färgerna rött, grått, svart. Snabba leverans online strumphuset

Tagsocks Hjärta

119,00 kr
Inkl. moms

Tagsocks Hjärta - En snygg, stilig och superskön herr och damstrumpa med svarta och grå ränder med ett fint  rött hjärtan under foten. Den stilrena kombinationen av svart, grå och röd ger en strumpa som passar vid alla tillfällen. Jättesnygga till både kjol, jeans och chinos. Bambustrumporna är av finaste kvalité och passform. Strumporna passar både dam och herr.Varför inte ge bort Tagsocks hjärta till någon du tycker om.

Storlek
Antal
I Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om Tagsocks Heart/Hjärta

Tagsocks Heart/hjärta, en snygg, stilig och superskön strumpa med svarta och grå ränder och ett fint rött hjärta under foten. Den stilrena kombinationen av svart, grå och röd ger en strumpa som passar vid alla tillfällen. Jättesnygga till både kjol, jeans och chinos. Finns även som Sneakers strumpor.

Bambustrumpor

Bambustrumporna är av finaste och bästa kvalité och strumporna sitter även perfekt på din fot. Strumporna passar likaså både dam och herr. Varför inte ge bort Tagsocks hearts/hjärta till någon du tycker om sockar.

TagSocks AB

Tagsocks är ett svenskt designföretag med inriktning på snygga sockar och strumpor  som kommer från Norrköping.Varför ska du handla strumpor från Tagsocks? Bra kvalitet och snygg design med olika modeller. Alla ska känna igen strumpor från Tagsocks. Du kommer inte ångra dig.

  • Bamustrumpor
  • Tagsocks
  • Svensk design
  • Randig, Hjärta
  • Svart,grå,röd
  • Lång skaft

Vill du se andra produkter från Tag socks eller kanske dessa strumpor passar bättre.Följ oss gärna på Facebook och Instagram så ni inte missar nya uppdateringar från strumphuset.

TE_HE_006

Datablad

Material
50% Bambu 28% Bomull 20%Polyamid 2%Elastan
Frame Size
Bambu
Typ
Hjärta
Typ
Mönstrade

Särskilda referenser

ean13
7350101272848
mpn
TE_HE_006

Du kanske också gillar