Lista på produkter från varumärke Velont socks

Aktiva filter

 • Velont stödstrumpa...

  149,00 kr

  Snygga och bekväma stödstrumpor med massor av hjärtan i olika färger. Kompressionsstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation. Velont kompressionsstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass. Varför inte ge bort till någon du tycker om.

 • Velont stödstrumpa...

  149,00 kr

  Snygga och bekväma stödstrumpor med inspiration av Sverige. Kompressionsstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation. Velont kompressionsstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass. Passar till både dam och herr. 

 • Velont stödstrumpa Valen

  149,00 kr

  Snygga och bekväma stödstrumpor med blått och gult . Kompressionsstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation. Velont kompressionsstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass.

 • Velont stödstrumpa...

  149,00 kr

  Snygga och bekväma stödstrumpor med rosa och vitt mönster. Kompressionsstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation. Velont kompressionsstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass.

 • Velont stödstrumpa Kaktus

  149,00 kr

  Snygga och bekväma kaktus kompressionsstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation. Velont kompressionsstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass.