Barnstrumpor

Våra barnstrumpor finns i alla möjliga färger,mönster  och motiv och till bra priser. Hitta nya härliga strumpor till ditt barn. Vi har ett bra utbud av sköna barnstrumpor i olika storlekar som passar både pojkar och flickor!

Aktiva filter

 • Swedish fika socks...

  99,00 kr

  Vem vill inte ha Coola strumpor med älgar och dalahäst från svensak designföretaget Swedish fika.Strumporna  kommer i ett 1par med en älg och den andra strumpan med dalahäst.

 • Svensk husman...

  160,00 kr 179,00 kr

  Svensk husman strumpor Dalarhästen 2 pack

  Få saker är så förknippade med Sverige som just vår dalahäst, den som har sitt ursprung i Mora. Det var på 1700-talet som skogsarbetarna i byarna runt Mora började tälja trähästar i timmerkojor om kvällarna. Långt senare, på 1830-talet, fick hästarna sitt karaktäristiska kurbitsmönster. De såldes så småningom i byarna och reste med handelsresande runt om i Sverige.

 • Svensk husman strumpor...

  94,00 kr 99,00 kr

  Prinsesstårta är ett bakverk gjord på sockerkaka med en god fyllning emellan som brukar bestå utav grädde och någon typ av sylt,

  Med ett gott hölje utav marsipan oftast grönt, Ursprungsreceptet förekommer i Prinsessornas nya kokbok från 1930

  Som sammanställdes av hushållsläraren Jenny Åkerström. Åkerström undervisade flickor på Östermalm i Stockholm och hade bland annat haft dom fyra prinsessor döttrar till prins Carl, och prinsessan Ingeborg av Danmark

  I boken heter tårtan grön tårta men den fick där efter sedan namnet prinsesstårta.

 • Svensk husman strumpor...

  94,00 kr 99,00 kr

  Första kända användningen av ordet köttbulle förekommer 1754 i Cajsa Wargs kokbok.

  Men den började inte ätas bland vanligt folk förrän i mitten av 1800-talet då köttkvarnen och vedspisen blev allt vanligare och underlättade arbetet.

  • Unisex
  • Färger: Blå, Gul, Brun, Vit 
  • Mönster: Köttbullar på Talrik & Svensk flagga

 • Svensk husman Dammsugaren

  94,00 kr 99,00 kr

  Svensk husman Dammsugaren, även kallad punschrulle eller Arraksrulle är ett litet avlångt bakverk med ett hölje av marsipan.Strumporna passar bra till hela familjen.

 • walking Star 3-pack

  55,00 kr

  Enfärgade 3-pack  barnstrumpor för tjejer och pojkar.säljes i 3-pack .Med halkskydd som ser ut som små stjärnor . Oeko-tex certifierade

 • Svensk husman socks...

  94,00 kr 99,00 kr

  Svensk husman socks kanelbulle även kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början. Lyxiga och snygga kanel strumpa i blått och gult med kanelbullar.

  Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

  Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.

  Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006. Strumpor som är sköna och har bra kvalité, som passar till hela familjen.

 • Melton - Robin baby pink

  24,50 kr 35,00 kr −30%

  Melton - Robin baby pink. Rosa strumpa med hög kvalité, från danska Melton. 

 • Melton - Gabbie...

  27,30 kr 39,00 kr −30%

  Melton - Gabbie radiant orchid. Rosa barnstrumpa med hög kvalité, från danska Melton. 

 • Melton - Morris marine...

  91,00 kr 130,00 kr −30%

  Melton - Morris marine. Mönstrade barnstrumpor i 5-pack med hög kvalité, från danska Melton.  

 • Melton - Charlie...

  90,00 kr 130,00 kr

  Melton - Charlie bright lilac. Lila strumpbyxor i 2-pack med hög kvalité, från danska Melton. 

 • Melton - Charlie light...

  90,00 kr 130,00 kr

  Melton - Charlie light grey melange. Söta enfärgade Grå strumpbyxor i 2-pack med hög kvalité, som passar att ha i vardagen eller till fest .