Bästsäljare

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  Svarta knästödstrumpor från svenska The doctor recommends, som många också refererar till Doktorn rekommenderar. 

  Dessa komprimerande strumpor är utvecklade för att öka blodcirkulationen i dina fötter och ben.

  Det ökade trycket verkar förebyggande mot blodproppar och åderbråck. Strumpan motverkar också svullnad och är bekväm för trötta ben då den ger en skön massage effekt. 

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  The doctor recommends - Compression grey random stripes. Grå, randiga knästödstrumpor från svenska The doctor recommends.

 • Namnstrumpor 3-pack...

  169,00 kr

  Nu behöver inga fler barnstrumpor vara på vift. Här får du personliga strumpor med barnets namn tryckt på både höger och vänster strumpa. För aktiva och livliga barn finns halkskyddet med vita stjärnor på plats som drar ner på antalet onödiga vurpor.I denna design ingår att få strumpan tryckt med första bokstaven i barnets namn stort på skaftet tillsammans med hela namnet lodrätt till bredvid. Enligt produktbilden.

  I denna design ingår att få strumpan tryckt med första bokstaven i barnets namn stort på skaftet tillsammans med hela namnet lodrätt till bredvid.

  Med blandningen bomull, polyester och spandex får ditt barn strumpor som är sköna, slitstarka och sitter kvar på fötterna. De är certifierade enligt OEKO-TEX som garanterar att inga farliga kemikalier finns i den färdiga produkten

 • Topeco - Lofoten black

  69,00 kr

  Topeco - Lofoten black Skön enfärgad och snygg svart  herrstrumpa med hög kvalité.

 • Topeco - Sneaker Socks...

  24,00 kr 69,00 kr

  Topeco- Sneaker socks svart Sköna ,snygga-svarta sneker strumpor 

 • Svensk husman socks...

  99,00 kr

  Svensk husman socks kanelbulle även kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början. Lyxiga och snygga kanel strumpa i blått och gult med kanelbullar.

  Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

  Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.

  Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006. Strumpor som är sköna och har bra kvalité, som passar till hela familjen.

 • Tagsocks Singel Black

  119,00 kr
  Svarta strumpor är ett måste i din garderoben. Våra bambustrumpor har en extra lyster och följsamhet med utmärkt passform. Passar lika bra till dam och herr.
 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  The doctor recommends - Compression cerise random stripes. Cerise, randiga knästödstrumpor från svenska The doctor recommends.

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  The doctor recommends - Compression turquoise random stripes. Turkos, randiga knästödstrumpor från svenska The doctor recommends.

 • Swedish fika socks - Fika

  99,00 kr

  Swedish fika socks - Fika. Trendiga och roliga kvalitetsdesignstrumpor med gott fika, som chokladbollar, dammsugare, kanelbullar och kaffe. Hållbart producerat med Oeko Tex-certifierad textil som inte har testats för djur.

  Perfekt gåva för alla med humor. 

 • Svensk husman...

  99,00 kr

  Svensk husman Dammsugaren, även kallad punschrulle eller Arraksrulle är ett litet avlångt bakverk med ett hölje av marsipan.Strumporna passar bra till hela familjen.

 • Pahne - Vit & Rosa

  89,00 kr 139,00 kr

  Sköna ,snygga vit-rosa randiga stödknästrumpor från svenska pahne.