Bästsäljare

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  Svarta knästödstrumpor från svenska The doctor recommends, som många också refererar till Doktorn rekommenderar. 

  Dessa komprimerande strumpor är utvecklade för att öka blodcirkulationen i dina fötter och ben.

  Det ökade trycket verkar förebyggande mot blodproppar och åderbråck. Strumpan motverkar också svullnad och är bekväm för trötta ben då den ger en skön massage effekt. 

 • Semla

  99,00 kr

  Ordet semla kommer av latinens ”simila” som betyder vetemjöl. Idag är det en sport att varje år göra en ny tvist på semlan men vi på Svensk Husman rekommenderar starkt original semlan!

 • Namnstrumpor 3-pack...

  169,00 kr

  Nu behöver inga fler barnstrumpor vara på vift. Här får du personliga strumpor med barnets namn tryckt på både höger och vänster strumpa. För aktiva och livliga barn finns halkskyddet med vita stjärnor på plats som drar ner på antalet onödiga vurpor.I denna design ingår att få strumpan tryckt med första bokstaven i barnets namn stort på skaftet tillsammans med hela namnet lodrätt till bredvid. Enligt produktbilden.

  I denna design ingår att få strumpan tryckt med första bokstaven i barnets namn stort på skaftet tillsammans med hela namnet lodrätt till bredvid.

  Med blandningen bomull, polyester och spandex får ditt barn strumpor som är sköna, slitstarka och sitter kvar på fötterna. De är certifierade enligt OEKO-TEX som garanterar att inga farliga kemikalier finns i den färdiga produkten

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  The doctor recommends - Compression cerise random stripes. Cerise, randiga knästödstrumpor från svenska The doctor recommends.

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  The doctor recommends - Compression grey random stripes. Grå, randiga knästödstrumpor från svenska The doctor recommends.

 • Kanelbulle

  99,00 kr

  Kanelbullen även kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början.

  Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

  Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.

  Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006.

   Vi på Svensk Husman älskar denna godbit! gör du?

         För Herr & Dam

  • Colors: Blå, Brun, Gul, Vit
 • Tagsocks Singel Black

  119,00 kr
  Svarta strumpor är ett måste i garderoben. Våra bambustrumpor har en extra lyster och följsamhet med utmärkt passform. Passar lika bra till dam och herr.
 • Topeco - Lofoten black

  69,00 kr

  Topeco - Lofoten black Skön enfärgad och snygg svart  herrstrumpa med hög kvalité.

 • The doctor recommends...

  149,00 kr

  The doctor recommends - Compression turquoise random stripes. Turkos, randiga knästödstrumpor från svenska The doctor recommends.

 • Pahne - Vit & Rosa

  139,00 kr

  Sköna ,snygga vit-rosa randiga stödknästrumpor från svenska pahne.

 • Fikadags

  99,00 kr

  Trendiga och roliga kvalitetsdesignstrumpor med traditionella svenska Fika-motiv. Hållbart producerat med Oeko Tex-certifierad textil som inte har testats för djur.

  Perfekt gåva för alla med humor. 

 • Pahne - Vit & Lime

  83,40 kr 139,00 kr -40%

  Sköna ,snygga vit-lime randiga stödknästrumpor från svenska pahne.