Enfärgade

Snygga färg, bra passform och fin kvalitet. Vi har fina och eleganta enfärgade strumpor  från flera trendiga företag

Aktiva filter

 • Topeco Sneakers Svart...

  44,00 kr 59,00 kr

  Herrstrumpa i svart bomull. Bomull är det perfekta materialet till din vardagsstrumpa. En hållbar och lättskött strumpa som formar sig perfekt efter din fot.

  Materialet är certifierat av oeko-tex standard 100, vilket innebär att produkten är fri från farliga kemikalier.

 • The doctor recommends...

  136,50 kr 149,00 kr

  Kompressionsstrumpor natur Bambu från svenska The doctor recommends, som många också refererar till Doktorn rekommenderar. 

  Dessa komprimerande strumpor är utvecklade för att öka blodcirkulationen i dina fötter och ben.

  Det ökade trycket verkar förebyggande mot blodproppar och åderbråck. Strumpan motverkar också svullnad och är bekväm för trötta ben då den ger en skön massage effekt. 

 • Tag Socks Enfärgad Brun

  106,50 kr 119,00 kr
  Eleganta och sköna strumpor i en fin brun färg. Gjorda av bambu och den finaste bomullen. Våra bambustrumpor har en extra lyster och följsamhet med utmärkt passform. Tag Socks Singel Brown kommer från Svenska företaget Tag Socks
 • Tag Socks Sneaker Vit...

  436,50 kr 449,00 kr

  Tag Socks Sneaker white 5-pack Klassiska och snygga enfärgade sneakerstrumpor i vitt.Uppgradera dig ett schyst 5-pack. Tag Socks sneakerstrumpor är omtyckta för sin härliga kvalité och suveräna passform.

 • Tagsocks Sneaker Blue...

  436,50 kr 449,00 kr

  Tagsocks Sneaker Blue Snygg och cool sneakerstrumpa i blått. Våra sneakerstrumpor är omtyckta för sina härliga kvalité och suveräna passform. Säljes i flerpack 

 • Tagsocks Sneaker Blue

  86,50 kr 99,00 kr

  Tagsocks Sneaker Blue Snygg och cool sneakerstrumpa i blått. Våra sneakerstrumpor är omtyckta för sina härliga kvalité och suveräna passform.

 • Tagsocks Sneaker Heart

  86,50 kr 99,00 kr

  Snygg klassisk sneakerstrumpa med mönster i svart,grå och röd. Tag Socks sneakerstrumpor är omtyckta för sina härliga kvalité och tvättäkta färger. De unika strumporna är gjorda av bambu och den bästa handplockade bomull. Strumporna är av högsta kvalité och passform.

 • Capital Ullstrumpor...

  46,50 kr 59,00 kr

  Sköna mörkblå Ullstrumpor med lösresår som har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute och är svalkade när det är varmt ute.

 • Zent Ullstrumpor...

  46,50 kr 59,00 kr

  Zent Ullstrumpor lösresår har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute. 

 • Tagsocks Low Cuts...

  236,50 kr 249,00 kr

  Sköna, snygga och osynliga strumpor för varma dagar. Tre olika färger, svart, blå och vit. Givetvis utan sömmar som skaver och med silikon på hälen som gör att de stannar uppe hela dagen.

 • Topeco - Grå

  54,00 kr 69,00 kr

  Topeco -  grå,  Enkel grå herrstrumpa från Topeco .Snygga, enfärgade herrstrumpor som går att använda till såväl vardag som fest. Bomull är det perfekta materialet till din vardagsstrumpa. En hållbar och lättskött strumpa som formar sig perfekt efter din fot .

 • Tagsocks Enfärgad Orange

  106,50 kr 119,00 kr
  Tag Socks strumpor är omtyckta för sina roliga mönster och snygga tvättäkta färger. De färgglada modellerna passar både herr- som damfötter och består av den bästa handplockade bomull och handlänkad tåsöm