Roliga strumpor

Roliga strumpor - färglatt till herr och dam och barn

Strumpor som passar till dig som vill ha något roligt och coolt på dina fötter.Här hittar du strumpor med glad mönster till häftiga strumpor med bra kvalité

Aktiva filter

 • Tagsocks Fireworks

  119,00 kr

  En explosion med färger finner du på denna strumpa. Snygg svart med färgglada inslag. Passar suveränt såväl till den lediga stilen som till en schyst kostym. Tillverkad av bambu och den finaste handkammade bomullen. Inga sömmar som skaver och med en suverän passform.

 • Svesnk husman...

  149,00 kr

  Svesnk husman Stödstrumpor Dammsugare. Stödstrumpa med graderad kompression ger extra energi åt benen.

  Den speciella anatomiska utformingen stimulerar blodcirkulationen och förbygger trötta och svullna ben samt minskar åderbråck och blodproppar. Dom speciella stickningarna ger en skön massageeffekt

  Perfekt för dig som jobbar, kanske ska resa långt eller varför inte bara extra lyx i vardagen !

 • Svensk husman...

  149,00 kr

  Stödstrumpa med graderad kompression ger extra energi åt benen.

  Den speciella anatomiska utformingen stimulerar blodcirkulationen och förbygger trötta och svullna ben samt minskar åderbråck och blodproppar. Dom speciella stickningarna ger en skön massageeffekt

  Perfekt för dig som jobbar, kanske ska resa långt eller varför inte bara extra lyx i vardagen !

 • Tagsocks Singel Pink

  119,00 kr
  Söta tuggummi-rosa strumpor som man bara vill mysa med. Bambustrumpor hjälper till att hålla fötterna torra och är antibakteriella vilket motverkar odör.
 • Tagsocks Pink Star

  119,00 kr

  Sköna strumpor i en grå, svart, vit, och rosa färgkombination som passar alla. Med en stjärna under foten. De är stilrena men med det lilla extra som förgyller vardagen!

 • Tagsocks No 3:Ultra...

  119,00 kr

  Gör fötterna ännu gladare och låt dessa trefärgade roliga strumpor kittla dina fötter med siffran tre.
  TagSocks roliga mönster och snygga färger tar herr- och dam-strumpor till nästa nivå. Tag Socks moderiktiga unisex-strumpor är gjorda med den bästa handplockade bomull och manuellt säkrade sömmar.

 • Tagsocks No 2: Pink...

  119,00 kr

  Fina mönstrade strumpor från tagsocks.

 • Tagsocks No 2: Juicy...

  119,00 kr

  Strumpor med mönster för två glada fötter med kvalité från topp till tå och siffran två.Roliga mönster och klara färger gör Tag Socks unisex-strumpor till ett självklart val av snygga underkläder. 

 • Tagsocks hjärta

  119,00 kr

  Tagsocks hjärta - En snygg, stilig och superskön strumpa med svarta och grå ränder och ett fint hjärta under foten. Den stilrena kombinationen av svart, grå och röd ger en strumpa som passar vid alla tillfällen. Jättesnygga till både kjol, jeans och chinos. Bambustrumporna är av finaste kvalité och passform. Strumporna passar både dam och herr.

 • Svensk husman strumpor...

  99,00 kr

  Första kända användningen av ordet köttbulle förekommer 1754 i Cajsa Wargs kokbok.

  Men den började inte ätas bland vanligt folk förrän i mitten av 1800-talet då köttkvarnen och vedspisen blev allt vanligare och underlättade arbetet.

  • Unisex
  • Färger: Blå, Gul, Brun, Vit 
  • Mönster: Köttbullar på Talrik & Svensk flagga

 • Svesnk husman strumpor...

  99,00 kr

  PRINSSESTÅRTA

  Är ett bakverk gjord på sockerkaka med en god fyllning emellan som brukar bestå utav grädde och någon typ av sylt,

  Med ett gott hölje utav marsipan oftast grönt, Ursprungsreceptet förekommer i Prinsessornas nya kokbok från 1930

  Som sammanställdes av hushållsläraren Jenny Åkerström. Åkerström undervisade flickor på Östermalm i Stockholm och hade bland annat haft dom fyra prinsessor döttrar till prins Carl, och prinsessan Ingeborg av Danmark

  I boken heter tårtan grön tårta men den fick där efter sedan namnet prinsesstårta.

 • Svensk husman strumpor...

  99,00 kr

  Polkagrisar är uppkallade efter dansen Polka som var populär vid tidpunkten 1860-talet, Vid denna tid var gris, ett allmänt begrepp för sötsak, vilket ska ha bidragit till namnet. En polkagris är sällan formad som en gris, däremot kan stången ofta ha en krok i enda änden För att lättare kunna hängas i en julgran och benämns då polkakäpp.