Roliga strumpor

Roliga strumpor - färglatt till herr och dam och barn

Strumpor som passar till dig som vill ha något roligt och coolt på dina fötter.Här hittar du strumpor med glada mönster till häftiga strumpor med bra kvalité 

Aktiva filter

 • Svensk Husman Strumpor...

  94,00 kr 99,00 kr

  Ahlgrens bilar Orginal strumpor I början av 1950 talet bestämde sig Ahlgrens godisfabrik i Gävle för att försöka börja tillverka marshmallows. Resultatet blev inte alls som man hade tänkt sig.

 • Tagsocks Sneaker Heart

  86,50 kr 99,00 kr

  Snygg klassisk sneakerstrumpa med mönster i svart,grå och röd. Tag Socks sneakerstrumpor är omtyckta för sina härliga kvalité och tvättäkta färger. De unika strumporna är gjorda av bambu och den bästa handplockade bomull. Strumporna är av högsta kvalité och passform.

 • Topeco Beige Tukan

  54,00 kr 69,00 kr

  Beige herrstrumpa från svenska företaget Topeco med roliga strumpor med djungel motiv och tukan. Strumporna är tillverkade av skön bomull som formar sig efter foten.

 • Millers industry...

  26,50 kr 39,00 kr

  Pröva dessa häftiga och roliga damstrumpor med munkar /donats från Millers industry. Strumpan är en mjuk strumpa som även är kardad bomull som är rosa, blå och brun med coola och snygga munkar. Med dess strumpor kommer du imponera på många vid matbordet eller på jobbet.

 • Millers industry...

  26,50 kr 39,00 kr

  Vem vill inte ha dessa härliga och roliga damstrumpor med vattenmeloner från Millers industry. Strumpan är en mjuk strumpa som även är kardad bomull som är svart, grön och röd med coola och snygga meloner. Med dess strumpor kommer du imponera på många vid matbordet.

  Tillverkare: Wiareds

 • Millers industry korv...

  26,50 kr 39,00 kr

  Vem vill inte ha dessa härliga och roliga damstrumpor med korv med bröd från Millers industry. Strumpan är en mjuk strumpa som även är kardad bomull som är grå och röd med coola och snygga korvar med bröd. Med dess strumpor kommer du imponera på många vid matbordet.

 • Millers industry...

  26,50 kr 39,00 kr

  Vem vill inte ha dessa härliga och roliga damstrumpor med chili från Millers industry. Strumpan är en mjuk strumpa som även är kardad bomull som är svart och röd med coola och snygga chili. Med dess strumpor kommer du imponera på många.

  Tillverkare: Wiareds

 • Millers industry...

  26,50 kr 39,00 kr

  Vem vill inte ha dessa härliga och roliga banan strumporna från Millers industry. Strumpan är en mjuk strumpa som även är kardad bomull som är lila och gul med snygga och roliga bananer. Med dess strumpor kommer du imponera på många.

  Tillverkare: Wiareds

 • Swedish fika socks...

  86,50 kr 99,00 kr

  Vem vill inte ha Coola strumpor med älgar och dalahäst från svensak designföretaget Swedish fika.Strumporna  kommer i ett 1par med en älg och den andra strumpan med dalahäst.

 • Svensk husman strumpor...

  94,00 kr 99,00 kr

  Vem älskar inte nygräddade Våfflor,  nu kan du som tycker om våfflor också bära dessa härliga strumpor från oss perfekt när du ska äta dina nygräddade våfflor eller för dig som bara äter våfflor en gång om året som bara längtar till våffeldagen ! 

  Våfflor är ett bakverk som  gräddas i ett våffeljärn. Ordet är känt sedan 1642 och kommer från tyskans Waffel

  Vi på Strumphuset gillar dessa strumpor gör du?

 • Svensk husman strumpor...

  94,00 kr 99,00 kr

  Festliga strumpor från Svensk husman med motiv Semlan, Ordet semla kommer av latinens ”simila” som betyder vetemjöl. Idag är det en sport att varje år göra en ny tvist på semlan men vi på strumphuset rekommenderar starkt original semlan!

 • Gul & Röd Ogene...

  56,50 kr 69,00 kr

  De här färgglada och lyxiga bambustrumporna fyller din dag med positiv energi! De är hållbara, bekväma, snygga och unikt afrocentriska. Tillverkade av ekologisk bambu är de lika snälla mot dina fötter som mot vår miljö.