Ullstrumpor

Här finner du strumpor som är tillverkade i ull och av bra kvalité i flera olika färger och modeller. Ull är ett bra material som isolera mycket och transportera det bort fukt och håller fötterna vältempererade. Skulle du bli lite blöt eller lite svettig så gör det inget, ullen värmer ändå.Passar bra att strumporna på vinter eller sommar Strumporna passar bra till vandring löpning eller till vardagen.

Aktiva filter

 • Capital Ullstrumpor...

  46,50 kr 59,00 kr

  Sköna mörkblå Ullstrumpor med lösresår som har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute och är svalkade när det är varmt ute.

 • Zent Ullstrumpor...

  46,50 kr 59,00 kr

  Sköna Svarta Ullstrumpor med lösresår som kommer från svenska företaget Zent, som har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute och är svalkade när det är varmt ute.

 • Zent Ullstrumpor...

  46,50 kr 59,00 kr

  Zent Ullstrumpor lösresår har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute. 

 • Zent Ullstrumpor Mörkblå

  46,50 kr 59,00 kr

  Sköna och enfärgade ullstrumpor i mörkblå från företaget Zent. Strumporna är tillverkade i 80 % ull och har komfortresår, strumporna är ganska normaltunna . Utmärkt för dom som är diabetiker och personer med känslig fötter.

 • Topeco Zamoria ull brun

  54,00 kr 69,00 kr

  Topeco Zamoria ull brun är en enfärgad och Snygg herrstrumpa i brun ull. Ull håller dig lagom varm. Fibrerna är lockiga så garnet får små luftfickor som isolerar och transporterar bort fukt från huden. En skön och exklusiv strumpa som är snygg till allt.