Ullstrumpor

Här finner du strumpor som är tillverkade i ull och av bra kvalité i flera olika färger och modeller. Ull är ett bra material som isolera mycket och transportera det bort fukt och håller fötterna vältempererade. Skulle du bli lite blöt eller lite svettig så gör det inget, ullen värmer ändå.Passar bra att strumporna på vinter eller sommar Strumporna passar bra till vandring löpning eller till vardagen.

Aktiva filter

 • Capital Ullstrumpor...

  59,00 kr

  Capital Ullstrumpor lösresår ljusgrå,Sköna ljusgrå Ullstrumpor med lösresår som har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute och är svalkade när det är varmt ute.

 • Capital Ullstrumpor...

  59,00 kr

  Sköna marinblå Ullstrumpor med lösresår som har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute och är svalkade när det är varmt ute.

 • zent Ullstrumpor...

  59,00 kr

  Sköna Svarta Ullstrumpor med lösresår som  har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute och är svalkade när det är varmt ute.

 • zent Ullstrumpor...

  59,00 kr

  Ullstrumpor har många stora fördelar. Ull sockorna har temperaturreglerande egenskaper och en fantastisk absorptionsförmåga som kommer väl till hands när det blir lite svalare ute. 

 • zent Ullstrumpor Marinblå

  59,00 kr

  Sköna och enfärgade ullstrumpor i marinblå. Strumporna är tillverkade i 80 % ull och har komfortresår, strumporna är ganska normaltunna . Utmärkt för dom som är diabetiker och personer med känslig fötter.

 • zent Ullstrumpor grå

  59,00 kr

  Sköna och enfärgade ullstrumpor i grå.Strumporna är tillverkade i 80 % ull och har komfortresår som är ganska tunna strumpor. Utmärkt för dom som är diabetiker och personer med känslig fötter.

 • zent Ullstrumpor svart

  59,00 kr

  Svart damstrumpa i ull. Ull håller dig lagom varm. Fibrerna är lockiga så garnet får små luftfickor som isolerar och transporterar bort fukt från huden. En skön, exklusiv strumpa som är snygg till allt.

 • Topeco - Soria Svart

  69,00 kr

  Snyg herrstrumpa i ull. Ull håller dig lagom varm. Fibrerna är lockiga så garnet får små luftfickor som isolerar och transporterar bort fukt från huden. En skön, exklusiv strumpa som är snygg till allt. Ullstrumpor är termoreglerande. Inte för kalla eller varma. Om dina ullstrumpor skulle bli våta på utsidan så kommer ull fibrerna hindra vattnet att komma in i huden. Perfekt att ha på långa promenader eller när du tränar.

  Materialet är certifierat av oeko-tex standard 100, vilket innebär att produkten är fri från farliga kemikalier.

  Tvättas i 40 grader ut och in.

 • Topeco - Burgos ull...

  69,00 kr

  Topeco - Burgos ull Antracitmelange Snygg herrstrumpa i ull. Ull håller dig lagom varm. Fibrerna är lockiga så garnet får små luftfickor som isolerar och transporterar bort fukt från huden. En skön, exklusiv strumpa som är snygg till allt.

 • Topeco Zamoria ull brun

  69,00 kr

  Topeco Zamoria ull brun är en enfärgad och Snygg herrstrumpa i brun ull. Ull håller dig lagom varm. Fibrerna är lockiga så garnet får små luftfickor som isolerar och transporterar bort fukt från huden. En skön och exklusiv strumpa som är snygg till allt.