Nyheter

 • Millers industry...

  99,00 kr

   Millers industry Hipster bomull Grå. Nu kan du gå i snygga hipsters som är tillverkat i svart bomull , dessutom så är dom väldigt sköna, mjuka, och snygga.

 • Millers industry...

  99,00 kr

   Millers industry Hipster bomull Svart. Nu kan du gå i snygga hipsters som är tillverkat i svart bomull , dessutom så är dom väldigt sköna, mjuka, och snygga.

 • Millers industry...

  149,00 kr

  Millers industry Boxkalsonger bomull 3-pack. Nu kan du gå i snygga boxerkalsonger som är tillverkat i bomull , dessutom så är dom väldigt sköna, mjuka, och snygga.Boxen innehåller färgerna svar, röd, grå.

 • Millers industry...

  149,00 kr

   Millers industry Boxkalsonger 3-pack. Nu kan du gå i snygga boxerkalsonger som är tillverkat i bomull , dessutom så är dom väldigt sköna, mjuka, och snygga.

 • Millers industry...

  99,00 kr

  Millers industry Boxkalsonger bambu. Nu kan du gå i snygga boxerkalsonger som är tillverkat i bambu , dessutom så är dom väldigt sköna, mjuka, och snygga.

 • Topeco - Haparanda

  69,00 kr

  Topeco- Haparanda Herrstrumpa som är enfärgad och lite randig.Skaftet är lite kortare än vanliga strumpor. Bomull är det perfekta materialet till din vardagsstrumpa, som även är svala och mjuka. Strumpan består huvudsakligen av bomull av hög klass. En hållbar och lättskött strumpa som formar sig perfekt efter din fot.

 • Topeco - Malå

  69,00 kr

  Topeco- Malå Herrstrumpa som är enfärgad och lite randig.Skaftet är lite kortare än vanliga strumpor. Bomull är det perfekta materialet till din vardagsstrumpa, som även är svala och mjuka. Strumpan består huvudsakligen av bomull av hög klass. En hållbar och lättskött strumpa som formar sig perfekt efter din fot.

 • Topeco - Timrå

  69,00 kr

  Topeco- Timrå Herrstrumpa som är randig.Skaftet är lite kortare än vanliga strumpor. Bomull är det perfekta materialet till din vardagsstrumpa, som även är svala och mjuka. Strumpan består huvudsakligen av bomull av hög klass. En hållbar och lättskött strumpa som formar sig perfekt efter din fot.

 • Topeco - lila Tarifa

  69,00 kr

  Topeco - lila Tarifa Herrstrumpa i lila som är gjort av bomull. Bomull är det perfekta materialet till din vardagsstrumpa, som även är svala och mjuka. Strumpan består huvudsakligen av bomull av hög klass. En hållbar och lättskött strumpa som formar sig perfekt efter din fot.

 • Svensk Husman strumpor...

  299,00 kr

  3-sorters Fika strumpor med tillhörande "bok"  en historia till varje strumpa/bakverk boken är på engelska det är även lådans undersida

  Otroligt sköna strumpor du inte får missa! Strumporna kommer i en söt liten presentbox. Du får strumpor av hög kvalité från Oss som både kan användas till vardags som till fest.

  perfekt present till den som bor utanför Sverige som i allt är samlat i en och samma box !

 • Svensk husman strumpor...

  99,00 kr

  Svensk husman strumpor Semlan, Ordet semla kommer av latinens ”simila” som betyder vetemjöl. Idag är det en sport att varje år göra en ny tvist på semlan men vi på Svensk Husman rekommenderar starkt original semlan!

 • Svensk husman...

  439,00 kr

  Svensk husman Stödstrumpor 3-pack. Stödstrumpa med graderad kompression ger extra energi åt benen.

  Den speciella anatomiska utformingen stimulerar blodcirkulationen och förbygger trötta och svullna ben samt minskar åderbråck och blodproppar. Dom speciella stickningarna ger en skön massageeffekt

  Perfekt för dig som jobbar, kanske ska resa långt eller varför inte bara extra lyx i vardagen !