Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

 • 0,00 kr - 499,00 kr

Storlek

Storlek

Typ

Typ

Färger

Färger

Hem

Aktiva filter

 • Prenumeration Damstrumpor

  198,00 kr

  Tänk vilken fin gest att ge bort en present som innebär att man inte bara får en överraskning i brevlådan, utan en varje månad i flera månader. Självklart något man också kan unna sig själv. 

 • Prenumation Herrstrumpor

  220,00 kr

  Här finns möjlighet att prenumerera på herrstrumpor. Att alltid ha hela och fräscha strumpor och kompletta par i strumplådan är en lättnad och lyx du kan skämma bort någon med. Eller varför inte dig själv. 

 • Tagsocks julbox

  199,00 kr
  Coola och   juliga strumpor i en snygg förpackning. Våra julstrumpor är givetvis tillverkade av bambu och den finaste bomullen. Boxen innehåller två st. strumpor, en röd och en grå. Passar samtliga kön och gör sig bäst under vintertider. Ge dina fötter julefrid.
 • Prinssestårta

  99,00 kr

  PRINSSESTÅRTA

  Är ett bakverk gjord på sockerkaka med en god fyllning emellan som brukar bestå utav grädde och någon typ av sylt,

  Med ett gott hölje utav marsipan oftast grönt, Ursprungsreceptet förekommer i Prinsessornas nya kokbok från 1930

  Som sammanställdes av hushållsläraren Jenny Åkerström. Åkerström undervisade flickor på Östermalm i Stockholm och hade bland annat haft dom fyra prinsessor döttrar till prins Carl, och prinsessan Ingeborg av Danmark

  I boken heter tårtan grön tårta men den fick där efter sedan namnet prinsesstårta.

  • Unisex
 • Semla.

  99,00 kr

  Ordet semla kommer av latinens ”simila” som betyder vetemjöl. Idag är det en sport att varje år göra en ny tvist på semlan men vi på Svensk Husman rekommenderar starkt original semlan!

 • Tagsocks Fashion 2-pack

  199,00 kr

  En gift box med schysta vågor  i olika färger. Givetvis har vi halkskydd under sulorna så att de står stadigt när det stormar.

 • Tagsocks Low Cuts...

  249,00 kr

  Sköna, snygga och osynliga strumpor för varma dagar. Tre olika färger, svart, blå och vit. Givetvis utan sömmar som skaver och med silikon på hälen som gör att de stannar uppe hela dagen.

 • Dammsugare

  99,00 kr

  Dammsugaren även kallad punschrulle eller Arraksrulle är ett litet avlångt bakverk med ett hölje av marsipan.Strumporna passar bra till hela familjen.

 • Kanelbulle

  99,00 kr

  kanelbulleäven kallad kanelsnäcka eller kanelsnurra kommer egentligen ifrån Nordamerika och norra Europa från början.

  Kanelbullen är gjord på vetedeg som man kavlar ut och sedan tillsätter en smet som består av smör, socker och kanel innan den rullas ihop skärs i bitar och sätts in i ugnen.

  Den sågs göras i Sverige på 1920-talet då tillgången på ingredienser ökade efter första världskriget. Det dröjde dock till 1950-talet innan den blev allt mer vanlig i Sverige, idag är kanelbullen oftast med vid alla fika tillfällen.

  Kanelbullen presenterades som svensk specialitet 2006. Strumpor som är sköna och har bra kvalité, som passar till hela familjen.

   

 • Tagsocks Multi...

  299,00 kr

  Sköna, snygga och osynliga strumpor för varma dagar. Tre olika färger, svart, blå och vit. Givetvis utan sömmar som skaver och med silikon på hälen som gör att de stannar uppe hela dagen.

 • Tagsocks - Mixboxen

  475,00 kr

  En box med 3 st. strumpor i olika mönster. Perfekt som gåva eller varför inte till dig själv. Boxen ger dig den perfekta blandningen av mönstrade strumpor. Alla våra strumpor är av bambu och den finaste handkammade bomullen. Passar både herr och dam.

 • Tagsocks One color...

  499,00 kr

  Bygg en snygg strumpbas med våra enfärgade klassiska  strumpor. Vårt 5-multi pack / flerpack uppdaterar din garderob med de coolaste o skönaste strumporna. Passar till alla tillfällen och till alla dem som vill sätta färg på tillvaron.