• -5,00 kr
Strumporna har färgerna blå,röd och orange som har motiv av tunnbrödsrullar.Uppdatera garderoben med ett par roliga strumpor.
 • Strumporna har färgerna blå,röd och orange som har motiv av tunnbrödsrullar.Uppdatera garderoben med ett par roliga strumpor.

Svensk Husman - Tunnbrödsrulle

99,00 kr
94,00 kr Spara 5,00 kr
Inkl. moms

Tunnbrödsrulle  med korv och potatismos sägs ha uppfunnits i mitten av 1960-talet av Elov "Loffe" Bråtfors, när han drev Loffes Grill i Stuvsta den lär i originalutförande ha haft bostongurka som enda tillbehör utöver senap och ketchup. Strumporna kommer från Svenska företaget Svensk husman socks.

Storlek
Antal
I Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om Svensk Husman - Tunnbrödsrulle

Strumporna har färgerna blå,röd och orange som har ett motiv med tunnbrödsrullar. Långt skaft som är mycket sköna att ha på sig.Strumpan passar till både herr och dam. Skaffar du dessa strumpor så kommer ni ha något att prata om.

Bomull av bra kvalite

Strumporna har en blandning av bomull,nylon och spandex. Sockorna har många bra egenskaper som stark,slittålig, följsam. Dessutom är de roliga och snygga att på sig. Vill du läsa mer om material kan du läsa det här.

Oeko-Tex

Oeko-Tex®-märkningen tilldelas efter en teknisk expertgranskning av fallet, en granskning av tillverkningsprocessen och ett flertal kontrollprovningar. Den garanterar att inga giftiga föroreningar eller skadliga cancerframkallande ämnen finns i produkten, vilket gör den säker för konsumenten.

Svensk husman socks AB

Svensk Husman hyllar landets unika maträtter, traditioner & den svenska fikan via roliga plagg som tar dig på resan genom den svenska kulturen.

Svensk Husman socks hyllar landets unika maträtter,traditioner & den svenska fikan via roliga plagg som tar dig på resan genom den svenska kulturen. Oavsett vad man föredrar är rätt alternativ för dig hos Svensk Husman. Lyxiga, roliga strumpor och snygga strumpor som förgyller din vardag. Det finns många olika motiv som lussekatt, kanelbulle, semla och många andra sorter.

Historia

Tunnbrödsrullen med korv och potatismos sägs ha uppfunnits i mitten av 1960-talet av Elov "Loffe" Bråtfors, när han drev Loffes Grill i Stuvsta. Den lär i originalutförande ha haft bostongurka som enda tillbehör utöver senap och ketchup. Tunnbrödsrullens dag firas för första gången den 9 maj 2020 och kommer årligen att firas den andra lördagen i maj. Vill du göra egen tunnbrödsrulle så finns ett recept här.

 • Bomull
 • Svensk design
 • Svensk husman socks
 • Färgglada
 • Roliga strumpor
 • Tunnbrödsrullar
 • Långa skaft
 • Sköna strumpor
 • Unisex

Är ni intresserade av andra strumpor kan ni kolla vårt sortiment av stödstrumpor här. Glöm inte bort att följa oss på sociala medier så att ni får de senaste nyheterna.

SH340029

Datablad

Material
80% Bomull 17% Nylon 3% Spandex
Frame Size
Bomull
Typ
Mönstrade
Färger
Röd, Blå, Orange
Genus
Unisex

Särskilda referenser

ean13
7394123036972
mpn
SH340029

Du kanske också gillar