John Henric mörkgrön strumphuset
  • John Henric mörkgrön strumphuset

John Henric mörkgrön

69,00 kr
Inkl. moms

John Henric Rosa klassisk och snygg herrstrumpa med hög kvalite.

Storlek
Antal
I Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om John Henric mörkgrön

John Henric - Rosa Mycket sköna finkammade bomullsstrumpor med svensk design från modeföretaget John Henric.Lyxig Herrstrumpan som är enfärgad mörkgrön av kammad bomull är speciellt lämplig för känslig hy eftersom de ger en mjukare känsla och är generellt skonsammare men givetvis passar den även till alla andra också.Passar perfekt att ha till dina kostym.

Materialet är mjukt och slitstarkt som formar sig perfekt efter din fot. Bomullen  är mjuk, följsam och slitstark, och precis som andra naturmaterial andas den. D v s bekvämt, skönt och funktionellt att ha på sig.

Bomull är ett av de allra vanligaste materialen i kläder. Enligt Johanna Leyman är  27 % av världens all textil är bomull. Du hittar det bland annat i t-shirts, jeans, skjortor, sweatshirts, strumpor och underkläder.

John Henric startades 2008 av John Ekström och Niklas Nordberg i den härliga staden Lund i Skåne. Deras vision var att skapa högkvalitativa och prisvärda herraccessoarer som lyfter en hel outfit. I takt med att John Henric etablerades växte sig visionen större. Idag är det ett välkänt designmärke.

Om dessa inte skulle funka så kanske någon av dessa strumpor skulle funka här.

Följ oss på Facebook och instagram så ni inte missar nya uppdateringar från strumphuset.

S1I

Datablad

Material
75% Kammad bomull, 20% Polyamid, 5% Lycra
Typ
Enfärgade
Maskintvätt
40°
Färger
Mörk grön

Särskilda referenser

mpn
S1I