The doctor recommends - Kompressionsstrumpor Blå Bambu

149,00 kr
Inkl. moms

Kompressionsstrumpor blå Bambu från svenska The doctor recommends, som många också refererar till Doktorn rekommenderar. 

Dessa komprimerande strumpor är utvecklade för att öka blodcirkulationen i dina fötter och ben.

Det ökade trycket verkar förebyggande mot blodproppar och åderbråck. Strumpan motverkar också svullnad och är bekväm för trötta ben då den ger en skön massage effekt. 

Storlek

Mängdrabatter

Antal Enhets pris Du Sparar
2 129,00 kr Upp till 40,00 kr
Antal
I Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om The doctor recommends - Kompressionsstrumpor Blå Bambu

Kompressionsstrumpor blå Bambu från svenska The doctor recommends, som många också refererar till Doktorn rekommenderar. Dessa komprimerande unisex strumpor är utvecklade för att öka blodcirkulationen i dina fötter och ben.

Det ökade trycket verkar förebyggande mot blodproppar och åderbråck. Strumpan motverkar också svullnad och är bekväm för trötta ben då den ger en skön massage effekt.

Även personer utan cirkulationsproblem har nytta av strumpan vid exempelvis flygresor och långa dagar på jobb där man står mycket och går mycket. Bambu har  förmågan att kyla när det blir varmt, och att värma när det blir kallt. Många använder därför även denna vid cykling, löpning, crossfit eller annan träning och motion. Dessutom är den enfärgad och finns i många härliga färger.

Strumporna har  genomgått många olika tester vid laboratorier för att det ska bli bra strumpor med bra passform och prestanda. Stödstrumporna har utvecklats tillsammans av specialister, läkare och The docktor recommends duktiga tillverkningstekniker. Miljövänligt material som odlas helt organiskt som är certtifierade med OEKO-Tex. Stödstrumporna är lyxigt mjuka och följsamt med med naturliga egenskaper som håller materialet fräscht länge.

Bambusockar är allergidödande, antibakteriella, andningsbara och absorberande. Detta innebär att dina fötter är skyddade från värmen på sommaren. Bamun är extra mjuk och följbar och motverkar även svampbildning. Råmaterialet är snabbväxande och är bra för miljön som inte behöver bekämpningsmedel.

 

  • Material: Bambu
  • Färg: Blå
  • Stödstrummpor
  • Kompressionsstrumpor
  • Knästrumpor
  • kompression
  • Miljövänligt

5553-250567

Datablad

Material
50% Viskos bambu 45% Pylamid 5% Spandex
Kompression
16-18mmhg
Frame Size
Bambu
Typ
Stödstrumpor
Typ
Enfärgade
Färger
Blå
Genus
Unisex

Särskilda referenser

ean13
7332597827184
mpn
5553250567

Du kanske också gillar