Velont stödstrumpa Sverige

149,00 kr
Inkl. moms

Snygga och bekväma stödstrumpor med inspiration av Sverige. Kompressionsstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation. Velont kompressionsstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass. Passar till både dam och herr. 

Storlek
Antal
I Lager

 

Säker Betalning med PAYSON - Faktura, Konto, Kort eller Swish

 

Snabb Leverans! Skickas inom 24 timmar (vardagar)

 

30 Dagars Ångerrätt

Om Velont stödstrumpa Sverige

Velont stödstrumpa Sverige Snygga och bekväma stödstrumpor som ger bättre stöd och förbättrad blodcirkulation som ochså motverkar svullnad och är bekväm att ha på trötta ben. Velont stödstrumpor kombinerar trendiga designs, funktionalitet och bibehåller samtidigt stil och kvalitet av högsta klass. kompressionsstrumpor är blå och gul med inspiration av Sverige. Stödstrumporna är unisex

Materialet

Tillverkade i nylon som ger dessa mjuka och silkeslena strumpor en lyxig känsla som är behaglig att bära hela dagen. Känn på de positiva hälsoeffekterna av Velonts trendiga strumpor.

Storlek

Trötta ben

Är ett bra sätt att ge avlastning för trötta ben/fötter, minska svullnader och att förebygga åderbråck. Är även bra vid långa flygresor,gravida och du som står och går mycket.

Kolla gärna in våra andra stödstrumpor klicka här

Vill ni läsa på mer om stödstrumpor klicka här

  • Unisex
  • Mönster: Sverige
  • Färg: Gul, Blå
  • Svensk design

Följ oss gärna på Instagram och Facebook

Velont socks
20234

Datablad

Kompression
20-25 mmhg
Frame Size
Nylon
Typ
Strumpbyxor
Typ
Mönstrade
Färger
Blå, gul

Särskilda referenser

ean13
7350126760252